aandacht fietsfestival handicap lokale krant
Handicap geen beperking: fietsfestival haalt nieuws
6 augustus 2020
wethouder Den Haag test fietsvriendelijk handicap
Wethouder onthult logo fietsfestival
6 oktober 2020
fietsfestival meer met beperking Den Haag logo

Ik stond samen met fietsmaatje Peter op de brug te wachten op de fiets veerboot toen ik gebeld werd. Rob Kemperman wilde een live interview op Den Haag FM met mij.

Ik sprong op en neer. De brug hield het maar net. Thuisgekomen, lag ik met mijn hoofd op de deurmat. Voorpagina gehaald. De volgende dag, op vrijdag 7 augustus, fietste ik met fantastische Vanessa langs de Schie. Daar tikte ik de 1000 km aan voor de 2700 km fietsuitdaging. Mini-feestje. Een kwartier later werd ik gebeld voor het live interview op Den Haag FM voor Rob’s Tussendoortje

De radio uitzending is terug te luisteren via deze link. Het Bikeability NL fietsproject voor mensen met een fysieke uitdaging komt aan bod om 16:55” . We gaan onder andere in op leven met een beperking en het praten over een handicap. Mijn advies aan mensen die geen fysieke beperking hebben om vooral het gesprek aan te gaan. Wees als een kind: toon je enthousiasme en stel je vragen.

#bikeabilitynl & 2700 km fietsuitdaging voor het fietsfestival voor lichamelijk gehandicapten op de radio!…

Geplaatst door Bikeability Festival NL op Maandag 10 augustus 2020